Školní výlet 8.A

Po šílené pandemické situaci z kraje školního roku se i naše třída dočkala školního výletu. Po dlouhých dohadech kam vlastně vyjet. Jsme se konečně shodli na městě mnoha možností, Olomouci.

Trocha historie a různých fyzikálních i přírodovědných jevů a pokusů nás čekalo v areálu výukového centra Pevnost poznání. Po obědové pauze v nákupním centru Šantovka jsme se přesunuli shodit kila do nedalekého lanového centra PROUD. Vzájemná spolupráce a přátelská pomoc při překonávání různých adrenalinových výzev byla znát.


Třídní učitel Michal Holub

Zde některé reakce žáků:

Na školním výletě jsme byli v Olomouci, kde jsme navštívili Pevnost poznání. V ní jsme se dozvěděli mnoho zajímavých informací. Dále jsme se přesunuli do Šantovky na oběd a do lanového centra, kde nás dostaly na starost dvě sympatické instruktorky, které nám vysvětlily, jak jistit a lézt. Lezení jsme si užili a nakonec kdo byl odvážný, šel na velkou houpačku. Výlet se nám moc líbil.

Výlet do Olomouce se mi vážně líbil. Cesta vlakem byla rychlá a díky tomu že pan učitel Holub zařídil cestu regiojetem byla i tichá a pohodlná. V muzeu pevnosti poznání jsme viděli spoustu zajímavých věcí. Poté jsme se přesunuli do obchodního centra Šantovka na oběd a pak do lanového centra Proud. Výlet bych ohodnotil číslem 8/10.

Na jednom školním výletě 8.A. tato houpačka si několika z nich nechala za líbit a vyzkoušet a bylo to boží. Celkový výsledek tohoto výletu byl 9/10, kvůli tomu že si pan učitel Holub houpačku nezalíbil a nevyzkoušel ji. 

V 8.třídě jsme byli na výletě v Olomouci. Ráno jsme se sešli na nádraží a poté jsme jeli vlakem do Olomouce. V Olomouci jsme první zamířili do pevnosti poznání kde jsme prozkoumaly všechny 3 patra. A už se mohlo jít do lanového centra. Tam nás poučili o bezpečnosti a mohli jsme lézt. Na závěr výletu jsme všichni šli na obrovskou houpačku. Bylo to super a myslím že si to všichni užili.

Videa jsou úžasné a nezapomenutelné (pokaždé ,když si je pustím mám záchvaty smíchu).Už na tu houpačku nejdeme, protože další spoďáry nemáme(máme, ale zbytečné ničení oblečení)snaha o šetření přírody.