pomada

Což takhle dát si Pomádu?

Nabídce, která přišla z Domu kultury Akord v Ostravě – Zábřehu pro žáky 6. až 9. tříd, se nedalo odolat. Zhlédnout světoznámý americký muzikál Pomáda jsme si nenechali ujít. 

14. března 2013 dopoledne jsme se proto stali svědky letní lásky Sandy a Dannyho Zucca, studentů střední školy. Legendární příběh 50. let 20. století plný energických písniček a tance nám svým vystoupením zprostředkovali žáci školy popového zpěvu z Olomouce, nositelé prestižních ocenění z pěveckých soutěží.

                                                                                       Mgr. Marcela Kováčová, Mgr. Jitka Školová

                                                                                        

Muzikál se nám velice líbil. Nejdříve jsme nevěděli, co od něj máme čekat, ale mile nás překvapil. Téměř nešlo poznat, že v muzikálu neúčinkují profesionální herci, tanečníci a zpěváci. Představení bylo zábavné a ke konci jsme si mohli s vystupujícími i zazpívat. Třešničkou na dortu tohoto úžasného muzikálu byla možnost vyfotit se po skončení vystoupení se všemi, kteří se nám v muzikálu představili. Na toto dopoledne budeme ještě dlouho vzpomínat a doufáme, že se nám v budoucnu naskytne možnost si podobnou akci zopakovat.                 

                                                                                    kolektiv žáků třidy 9. A