Vydařený výlet 5. ročníku

Vydařený školní výlet 5. ročníku

Milým překvapením pro mne bylo, když se žáci pátého ročníku rozhodli, že chtějí jet na školní výlet do hor. Volili jsme mezi výšlapem na Javorník a Lysou horou. Vyhrála ta vyšší hora, neboť na ní byli pouze účastníci turistického oddílu. Za horského vůdce jsme si vybrali zkušenou paní učitelku Alenu Mičkalovou. A tak jsme se vydali ve čtvrtek 2. června 2016, předpověď slibovala jen málo deštíku, na náš společný výšlap na nejvyšší horu Beskyd. 

A jak bylo? To už Vám napsali sami účastníci

Na Lysé hoře byla polovina třídy poprvé, bylo to docela namáhavé, ale když jsme se vraceli dolů z Lysé hory, byli jsme jako jedna velká rodinka, bylo to super a myslím si, že i přes ne zrovna lehký výšlap, se nám tam všem líbilo. 

Ilča Večerková

Super výlet! Doporučuji. Byl tam hezký výhled. Až na to, že pro mě to bylo těžké. 

Vanda Usvaldová

Na výletě se mi líbil hlavně výhled z Lysé hory. 

Ondra Žaloudek

Udělal jsem si pěkné fotky, bylo tam hezky, ale jak jsme šli dolů, tak pršelo a to mi trošku vadilo. 

David Vágner

Líbilo se mi všechno. 

Tomáš Horváth

Na výletě bylo fajn, líbil se mi výhled na ostatní hory. 

Damián Říčan

Na výletě se mi líbilo, šli jsme celá třída pohromadě, všichni si na Lysé hoře dali dobrý oběd. 

Barča Bergrová

Bylo to fajn, sice strašně daleko, ale za tu polévku nahoře to stálo. 

Honza Henzel

Výlet byl dobrý. Líbila se mi cesta vlakem. Cesta nahoru byla lepší než cesta zpět dolů.

Lukáš Musial

Na školním výletě se každému líbilo. Na Lysou jsme jeli vlakem. Po příjezdu jsme vyšli na Lysou horu. Během cesty nahoru jsme měli krásný výhled, viděli jsme orla. 

Kája Žaloudková

Líbily se mi nahoře vyřezávané sochy ze dřeva. Jjnak jsme šli nahoru, byl fajn výhled a ta sranda ve vlaku, ta byla super. 

Patrik Skaličan

Zajímavé bylo, že jsme to vůbec vyšli. Byl to krásný pohled z té výšky. Všichni jsme se bavili. Pro některé to bylo těžké vyjít, ale nakonec jsme to zvládli všichni. 

Nikča Pavlovičová

Bylo to tam super, hodně jsme se nasmáli. 

Verča Morávková

Moc se mi tam líbilo, úplně nejhezčí byl ten výhled. Když jsme přijeli, tak jsme sice museli šlapat do velkého kopce, ale to vůbec nikomu nevadilo. Ušli jsme asi 18 km. Byl to pěkný zážitek. Všem se to moc líbilo, ráda bych si takový výlet ještě jednou zopakovala. 

Kája Grulichová

Vybrala jsem jen některé informace z 25 lístečků, protože si byly všechny hodně podobné. 

Stejný pocit z výletu zůstal i ve mně, jsem moc ráda, že nám počasí přálo a umožnilo vidět krásy přírody z této hory. Ale hlavně jsem se třídou strávila celý den jinde než ve škole a mohli jsme si povídat a povídat… 

Děkuji paní učitelce Mičkalové za pomoc při organizaci výletu a hlídání žáků, mému tatínkovi a synovi Martinovi za to, že celou dobu šli v zádi výpravy a povzbuzovali ty, kteří výšlap chtěli předem vzdát :-) 

Mgr. Jitka Školová