divokyzapad

 

Páté třídy na Divokém západě

Dne 8. června naše třídy 5. A a 5. B jely na školní výlet do Westernového městečka u Boskovic. Cesta byla dlouhá, ale v autobuse byla velká sranda. Když jsme tam dojeli, vytvořili jsme si skupinky a měli jsme chvíli rozchod a čas na výměnu korun za místní dolary. Stihli jsme se také porozhlédnout po obchůdcích. Pak přišel šerif, sdělil nám, co nás vše ten den čeká, a po té nás odvedl na Koňskou show. Následně jsme měli opět čas na různé atrakce – jízda na koni, hledání pokladů

zahrabaných v písku, střelba z luku a další. Pak šerif představil pistolnici Miss Anny. Byla skvělá! Předvedla krásné kousky s kolty a biči. Na závěr jsme shlédli úžasné divadlo „Sedm statečných opět zasahuje“. Celý výlet byl skvělý!

Michaela Dreslerová a Viktorie Bittnerová, 5. A

…Nejvíc mě bavilo westernové divadlo, které bylo prostě úplně nejlepší. Zatím to byl můj nejoblíbenější školní výlet. Zbývala pak už jen nudná cesta autobusem domů.

Matěj Perůtka, 5. B

…Byl to super výlet. Kdybych mohla, jela bych znovu. Moc se mi tam líbila ta představení a také atrakce. Bylo to moc fajn. Chtěla bych tam jet v létě s rodiči a se sestrou.

Hanka Zikmundová, 5. B

 

Více ve fotogalerii