kveten-denmatek

Den matek, tak trochu jinak....

Den matek slavíme každý rok v družince tak, že pro maminky nacvičíme s dětmi besídku. Letos, přesně v pátek 18. 5. 2018, byly oslavy jiné... Pozvaly jsme společně s dětmi jejich maminky, babičky a ostatní příbuzné NA KMÍNEK. Zde jsme měli všichni, díky paní Radce Žaloudkové a jeji mamince, k dispozici celou zahradu i restauraci. V prostorách restaurace byly tvořivé a prodejní dílničky, kde si děti za pomoci obětavé a moc šikovné paní Táni Solnické vyrobily opravdu moc pěkné dárečky. Družinka měla svoji tvořivou dílničku, o kterou byl také veliký zájem.

Díky hezkému počasí jsme si všichni užili přátelského posezení na zahradě. Děti svým maminkám předaly krásné dárečky, které určitě zahřály na srdíčku. Toto sváteční odpoledne jsme zakončili společným opékáním.

O občerstvení se maminkám postarali tito sponzoři:

- MSV elektronika ze Studénky

- Pekařství ILLÍK ze Lhotky

- VAGONKA INTERIORS opět ze Studénky

Za to jim patří od dětí veliký dík !!!

A upřímné poděkování si také zaslouží paní Radka Žaloudková a jeji maminka za vstřícnost, obětavost a maximální nasazení, díky kterému se postaraly o opravdu hezké a bezproblémové sváteční odpoledne. Dále komu musíme poděkovat je paní Táňa Solnická, která se postarala o tvořivé dílničky. Děkujeme také paní Ivaně Kubesové z Bílovce za krásné fotky!

A co říct závěrem?

Velký dík patří všem dětem z družinky za to, jak jsou úžasné a také jejim maminkám, babičkám..., že si udělaly čas a přišly se svými dětmi prožít jedno hezké sváteční odpoledne!

Ved. vychovatelka R. Šecová