noc strasidel

NOC PLNÁ STRAŠIDEL 2013

Z pátku na sobotu (22.-23.12.2013) vypuklo v družině strašidelné dovádění. Děti se rozdělily do skupinek, vymyslely si originální název, který pak i originální formou ztvárnily na papír. A v tomto složení, pak společně po oba dva dny pracovaly a plnily úkoly. Děti si vyrobily masky, s kterými pak na modní přehlídce strašily své okolí.Poté musely zdolat kvíz o Harrym Potterovi. Pak následovala, jako vždy dobrá večeře a po ni se děti začaly připravovat na strašidelnou diskotéku. Během hodiny a půl byly děti už dostatečné vytančeny a tak následovala potřebná hygiena a děti se začaly připravovat na spaní.

Karimatka, spacák, polštářek, plyšák a sladkosti to bylo to nejdůležitější ke spokojenému usínání. A když se k tomu přidalo promítání pohádky TURBO, bylo o spokojené usínání postaráno. V sobotu čekal na děti v 7.30 hod. budíček, následně ranní hygiena a úklid herny – ložnice. Pak se děti nasnídaly a pokračovalo se v plnění úkolů. Děti nám přečetly předem připravené strašidelné příběhy a následovala série hádanek, s kterými se děti moc dobře popraly. Pak si děti zahrály tolik oblíbenou vybíjenou a čekalo je rozloučení a odchod s rodiči domů.

Z toho, že se děti již nyní ptají, kdy se bude opět spát v družině, je jasné, že se NOC PLNÁ STRAŠIDEL dětem líbila! A to je to nejdůležitější!

Nesmím zapomenout poděkovat paní kuchařce za přípravu večeře a třem kamarádkám z PARLAMENTU a to Anetce Ševčíkové, Luci Noháčové a Odi Říčanové za pomoc.

Takže díky a počítáme s vámi i na další “spaní“.

A co nás v družině do konce roku 2013 ještě čeká?

V pondělí 9. prosince 2013 vyrážíme opět do Rožnova pod Radhoštěm na moc pěkný program VÁNOCE NA DĚDINĚ.

Ve čtvrtek 12.12.2013 nás čeká VÁNOČNÍ JARMARK a také ještě musíme vyrábět s dětmi DÁREČKY POD STROMEČKY.

Je toho na prosinec celkem dost, co nás čeká.

V družině máme samé šikovné děti, které vše zvládnou!

Ved. vychovatelka Radka Šecová