akce zima

Akce školní družiny za poslední 2 měsíce

14.ledna 2013 se uskutečnila v družině opět oslava narozenin. Toto pondělní odpoledne jsme dětským oslavencům popřáli, předali dárečky. Pak jsme si zatančili, zasoutěžili, a také jsme se občerstvili. Již nyní se těšíme na další oslavy narozenin, které se uskuteční v polovině měsíce března.

V měsíci únoru se děti mohly již tradičně těšit na maškarní ples.

A kdy přesně maškarní dovádění propuklo?

Bylo to v pondělí 18. 2. 2013 v 15. hodin.

Na maškarní ples přijaly pozvání děti z DDM z Bílovce, které pod vedením pana Janise Švagery, připravily pro naše děti moc pěkné odpoledne plné soutěží, pohádkového dobrodružství a her. Za to jim patří velký dík!

Děti, které navštívily tento maškarní ples, neodešly domů z prázdnou. Pro děti bylo připraveno občerstvení a každé dítě dostalo sladkou odměnu za svou snahu. A jelikož děti z DDM přivezly do družiny i KOLO ŠTĚSTÍ, tak každé dítko, které si zakoupilo za symbolickou 1,- Kč los, vyhrálo ještě dáreček. Finanční částka, která se vybrala na kole štěstí, se věnovala na psí útulek ve Studénce. A co děti vyhrály? Plyšová zvířátka, pohádkové knížky, klíčenky, náramky, náhrdelníky, keramické hrníčky atd..

Hlavní cenu – velký hrací koberec, který do tomboly věnovala firma Podlahové studio Martin Honěk z Bílovce, vyhrála dívka z naší první třídy. Měla velkou radost.

Maškarní ples měl skončit v 17:00 hodin, ale jelikož se všichni moc dobře bavili, tak se protáhl ještě o další hodinu.

V měsíci únoru měly děti jarní prázdniny.

Družina byla v provozu v pondělí 25. a v úterý 26. února 2013.

A co bylo pro děti na tyto dny připraveno?

V pondělí děti navštívily bazén a v úterý lední stadion ve Studénce. Děti měly jako každý rok vstup na obě akce zdarma. Po oba dva dny byly dále pro děti připraveny v družině soutěže, míčové a pohybové hry a také měly možnost shlédnout kreslenou pohádku HOTEL TRANSYLVÁNIE.

O tom, že se mají děti ve školní družině určitě moc fajn, svědčí přiložená fota z výše uvedených akcí.

Zde jsou! Podívejte se.

Ved. vychovatelka Radka Šecová