noc v druzince

Malé ohlédnutí za Nocí v družince

V družince jsme spali ze čtvrtku 28. června na pátek 29. června 2012. Měli jsme opět, jako každý rok nabitý program! Hned odpoledne nás navštívil myslivec pán Gurka , který nám povykládal o přírodě,zvířatech.

Také nám popovídal o tom, jak se máme v přírodě chovat, jak se máme starat o zvířátka. Tímto mu za jeho návštěvu v družince děkujeme! A těšíme se na další! Pak jsme si s dětmi zasoutěžili, zatančili a přišla další návštěva a to v podobě pana policisty Hegera z Obvodního oddělení PČR, který nás navštívil již po druhé. Ten dětem povykládal o jeho zajímavé a náročné práci, o tom jak se mají chovat o prázdninách a také jemu patří velký dík! Pak následovala večeře a následně stezka odvahy, s kterou nám jako každý rok pomáhal pán Gurka, kterému tímto děkujeme.

Po škole, kde už byla tma chodily děti ve dvojicích a ve sklepě se musely podepsat u dvorního školního strašidla! Podepsaly se všechny! To máme v družince statečné děti ! Pak následovalo sprchování a zasloužené usínání ve spacácích v herně družinky! Ráno se děti nasnídaly a šly si pro vysvědčení! Bylo to moc pěkné zakončení školního roku!

Ved. vychovatelka Radka Šecová