Turistické soustředění

Turistické soustředění

Téměř přesně po roce se členové turistického kroužku vypravili do Klokočůvku strávit ve Spálovském mlýně tři společné dny. Dětmi tolik oblíbené turistické soustředění se konalo 23. – 25. června a zúčastnilo se ho 35 turistů. Bylo plné her a soutěží, výletů po okolí i legrace. Přálo nám počasí a svým kuchařským uměním se blýsknul i pan kuchař.

Děti si odvezly spoustu zážitků a rovněž jako milou vzpomínku i četné dárečky, které věnovali rodiče zúčastněných dětí. Poděkování patří rodičům Kristýny Čížové, Pepíka Horáka, Dominika Jurčici, Petra Košárka, Vojty Kotáska, Lukáška Krejčího, Klárky Kuklové, Tima Opikunova, Miloše Pažického, Martina a Lucky Pustkových, Patrika Silbera a Amálky a Hynka Štikových.

Za nás, dospělé, vše dopadlo skvěle. Podstatné jsou však názory zúčastněných dětí, s některými se můžete seznámit.

Mgr. Alena Mičkalová

Daniel Janečka


Klárka Kuklová, 2. třída

Nejvíce se mi líbila stezka odvahy, jak nás lekali deváťáci. Bububu – hahaha. A líbila se mi i Hajzl bába a hra s medvídky. 


Vanesa Hrušovská, 4. třída

Vše se mi moc líbilo, výborná byla stezka odvahy. S kamarády jsme si zpívali, ale pořád jsme měli strach. Neděle byla totálně super, šli jsme k řece a byla jsem celá mokrá a našli jsme raka. Ohodnoceno 10/10.


Martin Pustka, 4. třída

Bylo to moc pěkné. Stezka odvahy nebyla strašidelná, takže ***** . Páteční výlet byl super, Balerův mlýn ve Spálově hezký. Moc se mi tu líbilo.


Amálie Bučková, 5. třída

Na turistickém soustředění se mi zase moc líbilo, byla jsem tu už po druhé. Stezka odvahy byla pro mne jenom večerní procházkou, hry byly prima. Hodnocení: 5 hvězdiček. Určitě se zúčastním i příští rok.


Berenika Kudelová, 7. třída

Líbily se mi pokoje, na kterých byla sranda. Bylo fajn hrát hry a dělat výlety po okolí, super bylo opékání. Užila jsem si to. Jupí – příští rok pojedu zase!


Kateřina Bergrová, 8. třída

Třídenní turistické soustředění se mi moc líbilo. Nohy mne bolely další tři dny. 


Tomáš Hudec, 8. třída

Strašně se mi na soustředění líbilo, byli tam fajn kamarádi.


Josef Horák

Turistické soustředění se mi moc líbilo, objevil jsem nové hry. A nejvíce mne bavilo strašit na stezce odvahy.