Den bez elektřiny II. stupeň

Třídnický den 6. třídy

Ve středu 1. března jsme vyrazili na vycházku po Studénce, při které proběhla tzv. pozorovací soutěž. Žáci si měli všímat okolí a připravit pro ostatní jednu otázku, na kterou museli správně odpovědět. Poté jsme si v místním sportovním centru zahráli bowling. 

Mgr. L. Školová, tř. uč.



7. A a 8. B  Technické muzeum v Kopřivnici

Výpadek elektrického proudu na naší škole spojený s náhradní alternativní výukou jsme využili k návštěvě Technického Muzea v Kopřivnici. Ve středu 1. března 2023 jsme se vydali vlakem směr Veřovice a vystoupili na nádraží v Kopřivnici. Procházkou kolem Šustalovy vily a přes nově budující se náměstí jsme dorazili do muzea. Po malé svačince jsme více jak hodinu strávili v tomto muzeu prohlídkou osobních, závodních a záchranářských vozidel 20. století, které Tatra vyrobila. A bylo se na co dívat. Dívky zaujaly kabriolety a kluky zase motory a podvozky. Na závěr jsme si koupili suvenýry a stejnou cestou zpět jsme vyrazili k nádraží. I počasí nám dnes přálo.

Žáci 7. A a 8. B třídy, Mgr. Jitka Školová, Ing. Ludmila Tomášková a Venda Mikolášová


7. B

Žáci 7. B nejprve zavítali na bazén, kde se hodinu poctivě věnovali plaveckém způsobu kraul. Po malé svačině následoval přesun do posilovny, kde proběhl hodinový kruhový trénink na stanovištích.

Mgr. Jan Neubauer


8. A

Ve středu 1. 3. se naše třída 8. A  místo ve školní lavici sešla na letním stadioně. Dopoledne jsme prožili v klubovně TJ a herně stolního tenisu. Sehráli jsme mnoho vzájemných zápasů ve stolním tenise, zahráli jsme si karetní hry a někteří z nás se i dobrovolně doučovali matematiku. Domů jsme odcházeli vysportovaní, odpočinutí, ale i naučení. 

Mgr. Jana Rychtarová 


9. třídy

Jak si nejlépe užít den se svou třídou? Volba byla jasná, půjdeme si zabruslit, strávíme smysluplně společný čas, zažijeme legraci a dáme si pořádně do těla. A vše bylo naplněno! Věříme, že všichni byli spokojeni a těšíme se na další třídní akce.

Mgr. Monika Niklová, Bc. Veronika Gilgová