Den bez elektřiny I. stupeň

1.A, 1.B a 2.B

Ani výpadek elektrické energie nám nezabránil užít si krásné dopoledne ve Vagonářském muzeu ve Studénce, kde nás vřele přivítal pan Novosad v roli přednosty stanice. Příjemným výkladem nás seznámil s historií zámku a zavedl nás do prostor muzea. Zde si děti mohly prohlédnout modely vlaků a využít interaktivní hernu. Závěrečnou částí naší prohlídky byla modelová železniční dráha, která se dětem líbila ze všeho nejvíc.

Za 1.A, 1.B a 2.B, třídní učitelky


2.A, 3. a 4. třída

Co dělat, když ve škole nejde elektřina? "Zajděte si do Rodinného centra", poradila nám paní zástupkyně Zuzka. No to je nápad! MŮJ NÁPAD! Jestli znáte dobře pohádku Princezna ze mlejna, tak si jistě na tuto vtipnou scénu s knížetem vzpomenete... :-) 


A tak jsme se tedy do Rodinného centra ve středu 1. března vydali. Ne tedy všichni, pouze 2. A, 3. a 4. třída. A že to stálo za to! Holky z Rodinného centra v čele s Luckou Zajícovou si pro nás připravily skvělý mimoňovský program i s maskotem Mimoněm. Děti soutěžily, luštily kvízy, tancovaly a moc si to užily. Domů si přinesly mimoňovskou medaili s obrázkem a sladká odměna jim skončila v bříšku dřív, než bys řekl švec. :-)  


Celému Rodinnému centru tímto děkujeme za krásný zábavný program pro naše děti a budeme se s vámi těšit opět někdy na viděnou! 


Za 2. A, 3. a 4. třídu

Sabina Šeděnková


5. třída

První březnový den jsme si užili mrazivou, ale slunečnou ranní procházku a zakotvili jsme ve sportovním centru SaK Studénka, kde nás čekal bowlingový turnaj. Stihli jsme se také občerstvit a zahrát stolní hry. Na závěr jsme odměnili vítěze. Velikánské poděkování patří zaměstnancům SaK Studénka a panu kuchaři Milanovi z pizzerie Sport za super ochotu a vstřícnost!

Páťáci ze ZŠ Butovické