Ochutnávka 1. třídy

Máte doma také předškoláka, který už v září usedne do školní lavice? Tak to je tedy velká věc! Proto určitě, stejně jako já a můj syn, oceníte možnost přijít se do své nové školy podívat a vyzkoušet si, jaké to je být opravdovým školákem. :-) Naše škola, tedy Butovická, tuto možnost nabízí. A tak jsme se všichni 21.února v 16.hodin sešli ve třídě 1.A. 

Srdečně nás přivítala paní ředitelka, která se na všechny nové děti už moc těší. A kdo ještě? Ovšem, naše budoucí paní učitelka! Myška! Že se ptáte, jaká Myška? No přeci Alenka Myšková, ta bude prvňáčky od září učit. A my, rodiče, jsme velmi šťastní za to, že se s budoucí učitelkou svého dítěte můžeme již dopředu seznámit a případně si s ní i pohovořit. Uděláme si obrázek o tom, jak s dětmi pracuje, jak na ně reaguje a jak reagují ony na ni. A že bylo na co koukat! Všechny malé ručičky se na dotazy paní učitelky aktivně zvedaly až nad hlavu. Hrálo se a zpívalo a na závěr se mluvilo také anglicky. Anglicky už v 1. třídě, divíte se? Ano, pro prvňáčky v naší škole funguje kroužek angličtiny, který vede paní učitelka Zuzka a kam chodí děti velmi rády, protože se tam nenásilnou formou učí anglicky pomocí výukové metody Helen Doron. 

Mému synovi se ve škole moc líbilo. Už zná svou paní učitelku a také se těší na to, až se ve třídě potká se svými kamarády. Pro nás je Butovická škola jasnou volbou. Nejen pro přátelské prostředí a pohodovou atmosféru, na kterou si pamatuji ještě já z doby, kdy jsem zde sama chodila. Pokud nad výběrem školy pro své dítě ještě váháte a nejste plně rozhodnuti, další a zároveň poslední Ochutnávka 1.třídy je naplánovaná na úterý 14.března opět v 16.hodin ve třídě 1.A. Vezměte své dítko a přijďte se za námi podívat. Vše, co vás jako rodiče zajímá, vám ochotně zodpoví paní ředitelka nebo paní učitelka.


Budeme se na váš těšit!


Maminka budoucího prvňáčka a učitelka 4. třídy 

Sabina Šeděnková