Do školy bez tašky

V úterý 7.2.2023 se žáci vydali do školy netradičně. V rámci Dne bez tašky, měli za úkol dát si své učebnice a pomůcky do čehokoli jiného než do své obvyklé aktovky. Poté, z bližších i vzdálenějších koutů Studénky, absolvovali cestu s tímto zavazadlem. Kromě velmi zajímavých a originálních nápadů, kterými nás žáci překvapili jsme si vyslechli také zajímavé příběhy. Jeden z žáků dokonce musel zaplatit extra jízdné za kočárek! Dnešní řidiči autobusů zjevně vůbec nemají smysl pro humor. 

Slíbili jsme cenu za nejoriginálnější nápad, ale ta se nám bohužel nepodařila udělit. Když jsme uviděli všechny žáky pohromadě nebylo možné vybrat tři nejlepší. Obávám se, že bychom nevybrali ani deset nebo dvacet nejlepších, protože všichni byli skvělí a v tomto případě to opravdu nemyslím jako otřepanou frázi. 

Za žáky školního parlamentu děkuji všem, kdo se této akce zúčastnil a dal si práci nejen s vymýšlením, ale především s dopravou do školy a těším se na další speciální den, který si pro žáky zase brzy přichystáme. 

Za žákovský parlament Zuzana Starečková