Zahájení školního roku

Dva měsíce prázdnin uběhly jako voda a v kalendáři se objevilo datum 1. září, což znamená jediné, začátek nového školního roku. A abychom si jej všichni uložili do paměti, především naši noví prvňáčci, zahájili jsme jej tradičně slavnostním vyvěšením vlajek školy a České republiky. Po tomto ceremoniálu se ujala slova paní ředitelka Mgr. Aranka Horváthová a následně pan starosta města Studénky Libor Slavík, kteří všechny přítomné přivítali v novém školním roce a popřáli nejen novým žáčkům školy, ale také všem ostatním žákům, vyučujícím a rodičům mnoho úspěchů a sil.

Milí prvňáčci, přejeme Vám, abyste s radostí a s úsměvem na rtech navštěvovali nyní již „svou Butovickou.“ Ostatním žákům přejeme dosažení těch nejlepších studijních výsledků a našim deváťákům především správnou volbu v pokračování své životní etapy.


Za pedagogický sbor ZŠ Butovická Mgr. Monika Niklová


Dnešním dnem začal nový školní rok pro naše žáky, ale hlavně pro nové prvňáčky. Na děti čekalo slavnostní pasování do rolí školáků, seznámení se s novými spolužáky, školní družinou nebo novou třídou. Na děti už se těšily třídní paní učitelky, které své žáčky vřele přivítaly. 

Přejeme našim prvňáčkům jen to nejlepší a úspěšný školní rok. 

Paní učitelky 1. tříd