Zápis do 1. tříd

Už se to stalo, už se to semlelo! Děti nemohly dospat, rodiče nervozitou nevěděli, čí jsou, paní učitelky byly jako na trní. Ze školky se chodilo po "O", děvčata oblékala šaty, chlapci košile... A proč tohle všechno? Přece proto, že se 4. dubna na naší škole Butovická uskutečnil zápis do 1. třídy a to je velká věc! 

Přišla k nám spousta šikovných dětí, které si vzaly do parády ne méně šikovné paní učitelky z 1. stupně. Spolu se pak pustili do plnění všemožných úkolů - počítání, vybarvování, zpívání, přiřazování, porovnávání, vyslovování a mnoho dalšího. Na vše dohlížela naše milá paní ředitelka a také, dětem známé, paní učitelky z mateřských školek, aby se v novém školním prostředí cítily dobře a jistě. 

Vše dopadlo na jedničku, dětem se ve škole líbilo a protože se jich přihlásilo více než dost, otevřeme pro ně 1. třídy rovnou dvě. Určitě jste zvědaví, které paní učitelky budoucí prvňáčky přivítají v lavici. Jednu z nich znáte - je to Alenka Myšková, ta, která vedla Ochutnávky 1. třídy a třeba i někoho z vás, rodičů, také učila. Druhou paní učitelkou jsem já, Sabina Šeděnková Hromková. Někteří předškoláci mě znají ze školky, kam chodí mé vlastní děti, nebo se znám osobně s vámi rodiči. Ať je to tak či onak, s Alenkou se na vaše malé školáky moc těšíme a doufáme, že i oni na nás.

Tak ahoooooj 1. září v lavici! :-)