Recitační soutěž

Ve čtvrtek 23. února se v naší škole konala Recitační soutěž žáků 1. stupně. V třídním kole byli vybráni tři nejlepší recitátoři, kteří svůj um následně předvedli svým spolužákům a učitelům. Čtvrtou třídu reprezentovali Aneta Honusová s básní Podzim od Emanuela Frynty, Valentýna Kyjovská s básní Jiřího Žáčka UFO, UFO, Ufoni a nakonec Martin Fabian s dílem Terezy Rýparové Tahák. Všem žáčkům se recitační přednes velice povedl. A pokud někdo zapomněl kousek textu? Vždyť to přeci vůbec nevadí, stoupnout si před půl školy a několik učitelů, to chce jistě notnou dávku odvahy! :-) 


Chci moc pochválit všechny děti - ty, které vystupovaly, protože to pro ně nebylo určitě vůbec jednoduché. A také ty v hledišti, protože své spolužáky nadšeně podporovaly hlasitým tleskotem a výskotem. Prostě atmosféra jak se patří! :-) 


Na závěr gratuluji všem vítězům. Nebylo vůbec jednoduché mezi tolika dětmi vybírat, diplom si zasloužily beztak všechny. Bohužel místa jsou jen tři, tak se porota rozhodnout musela. Naše 4. třída obsadila hned dvě místa - Valentýnka si odnesla pomyslnou stříbrnou medaili a Anetka tu zlatou. Já vám, holky, moc gratuluji, děláte mi velikou radost. A tebe, Marťo, chválím za účast a za odvahu! :-)  


Přeji všem hezký vstup do milého jarního měsíce a buďte zdraví.


Sabina Šeděnková

učitelka 4. tříd


A jak se umístily ostatní děti, které soutěžily z jiných tříd? Podívejte se na vítězné fotografie a pořadí.

1. kategorie

Lenka Ženatová

Adam Holub

Veronika Smolanová


2. kategorie

Laura Kantorová

Lucie Pustková

Karolína Hlaváčová


3. kategorie

Aneta Honusová

Valentýna Kyjovská

Kubíková Amálie


Všem vítězům a také účastníkům gratulujeme!