Halloween spooky night

Halloween Spooky Night

31.10. proběhla na naší škole akce žákovského parlamentu Halloween Spooky Night. Žáci 2. stupně si přichystali odpolední program pro své mladší spolužáky. Nejdříve mladší kamarádi plnili strašidelné úkoly v prostorách školní družiny a poté otestovali svou odvahu na venkovní stezce kolem školního hřiště. Celá akce probíhala pod "dozorem" nejen vyučujících ZŠ, ale také rodičů, kteří si snad akci užili jako jejich děti. Během programu komise složená ze zástupců parlamentu vybírala nejlepší masku. 


Ocenění si odnesli následující, současní (a snad také budoucí :)) žáci ZŠ Butovické: Verunka Žigová, Honzík Ertel, Adélka Tomanová, Tomáš Mareček a Šimon Benda


Pro mlsné jazýčky bylo přichystáno občerstvení, za jehož přípravu děkuji rodičům žáků. Výtěžek akce bude použit na další akce parlamentu (nákup pomůcek a cen do soutěží), protože určitě pro žáky naší školy, dle ohlasu nejen pořádajících, opět brzy něco zorganizujeme.


Já bych tímto chtěla (ještě jednou) poděkovat všem žákům naší školy (a že jich pomáhalo určitě k padesátce), kteří se naprosto skvěle zhostili celé organizace, a během "Afterpárty" nejen, že nezbořili školu, ale také uvedli prostory do původního stavu a byli ochotni s čímkoliv pomoci. Moje poděkování také patří trpělivým rodičům, již čekali během programu uvnitř a před stezkou odvahy, a v neposlední řadě SAK Studénka za ochotu při organizaci zhasnutí světel na školním hřišti.


Koordinátorka školního parlamentu Zuzana Starečková


A jak vidí samotnou organizaci a průběh akce členové školního parlamentu?


Na akci se mi líbilo, že jsme mohli vymýšlet zábavu ostatním dětem. Nemyslím, že to bylo těžké, ale trvalo nám to, než jsme vymysleli program. Podle mě se akce povedla. Děti si vyplnily úkoly, prošly stezku odvahy atd. Myslím si, že se to dětem i rodičům líbilo.

Tomáš Vratislav


Líbila se mi stezka odvahy. Organizace nebyla složitá a povedla se dobře. Myslím, že se akce všem líbila.

Ema Obluková


Organizace byla podle mě dobrá, akorát jsme nepočítali, že přijde tolik dětí, ale nakonec se všechno povedlo. Složité bylo všechno dát dohromady, aby to dávalo smysl a poté se děti nenudily. Akce se povedla, i když bylo tolik dětí i rodičů.

Lucie Smrčková


Na akci se mi líbily úkoly, malování na obličej a ta párty pro ty, co pomáhali, byla nejlepší ze všeho. Více lidem včetně mě se moc nelíbila stezka odvahy, protože se skoro nikdo nelekl. Ale jinak to bylo hodně fajn, hlavně ta párty, jak jsme tančili. Myslím, že se dětem a rodičům akce hodně líbila. Pár lidí nám říkalo, že se to hodně povedlo.

Gabriela Janošková


Organizace byla příšerná, bylo to vše hrozně narychlo a byl ve všem zmatek.

Berenika Bohdalová


Líbilo se mi, že všichni pomocníci dělali to, co měli a nedělali blbosti. Bylo to celkem jednoduché a trošku strašidelné, ale to k Halloweenu patří. Akce se nám dost povedla, si myslím. Děti byly nadšené a rodiče doufám taky. 

Majda


Na organizaci byl složitý začátek, mysleli jsme si, že to nestihneme, takže všichni byli nervózní, ale nakonec jsme to zvládli a podle mě se akce povedla. Dětem se akce líbila hodně, měly co dělat a stezku odvahy si hodně pochvalovaly. Rodiče, to už bylo horší, byli nervózní, netrpěliví a nudili se, ale s tím se nedalo nic dělat.

Ema Richterová


Líbila se mi strašidla na stezce. Složité to bylo, bylo moc lidí a zmatek. Ale povedla se dobře. Já si myslím, že se akce dětem i rodičům líbila.

Natálie Kotásková


Líbila se mi stezka odvahy, nebylo to složité. Akce se povedla dobře. Myslím, že se všem líbila.

Lucie Štěpandová